De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen - Bekijk details
Header-Gelaarsde-Kat-1129x311-2

Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat

Kom vanaf september genieten van de nieuwste Efteling sprookjesmusical De gelaarsde Kat. Een swingende voorstelling vol kattenkwaad voor de hele familie in het Efteling Theater!


Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wil hebben, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Prijzen en data

De sprookjesmusical De gelaarsde Kat is te zien van 18 september 2016 t/m 5 maart 2017. Tickets zijn beschikbaar vanaf € 14,95 (excl € 1,95 reserveringskosten per ticket). Bekijk hier de speellijst.

Meer informatie over tickets


Deel deze pagina

Ga direct naar

Kids

Contact & route

E-brochure

© Efteling 2015 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact