De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
Theater_Efteling

Theater

Ieder jaar staat op de planken van het Efteling Theater een sprookjesachtige musical. In 2014 is dat een compleet nieuw musicalavontuur: 'Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest'. Beleef samen met je favoriete sprookjesbosbewoners weer een fantastisch muziekfeest!

De musical is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en duurt ca. 1 uur zonder pauze. Na afloop van elke voorstelling kunnen kinderen de Sprookjesbosbewoners ontmoeten in de foyer van het theater. De musical loopt van 17 september 2014 tot en met 1 maart 2015.

Lees meer over Sprookjesboom de Musical Reserveer je ticket


Een bezoek aan het Efteling Theater kan gecombineerd worden met een bezoek aan het Efteling Park maar je kunt ook een los bezoek brengen aan de musicals in het theater. Naast de musicals wordt het Efteling Theater ook regelmatig ingezet voor evenementen en grootschalige bedrijfsfeesten.

Het Efteling Theater ligt naast de Hoofdentree van het Efteling Park.

Plattegrond Efteling Theater Efteling Theater Efteling Theater Foyer

Voorgaande musicals

In het Efteling Theater zijn veel verschillende prachtige musicals opgevoerd. Van de eigenwijze Annie tot de eigenzinnige Kruimeltje, van de klassieker The Sound of Music tot de nieuwste sprookjesmusical Klaas Vaak..

Bekijk het overzicht 


Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Efteling. Hierin vind je de laatste en leukste nieuwtjes en aanbiedingen van de Efteling. Na inschrijven ontvang je 1 tot 2 keer per maand e-mail van de Efteling.

U moet een geldig e-mailadres invullen.

Deel deze pagina

Terug naar Home

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2014 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact