De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
Theater_Efteling

Theater

Het imposante Efteling Theater ligt naast de entree van het Efteling Park. Het sprookjesachtige gebouw ademt de rijke traditie van de Efteling en het behoort tot één van de grootste theatervoorzieningen van Nederland. Naast de fraaie theaterzaal is er een grote foyer en een rood pluchen theaterrestaurant.

Vanaf 17 september staat er een compleet nieuw musicalavontuur op de planken van het Efteling Theater: Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest. Beleef samen met je favoriete sprookjesbosbewoners weer een fantastisch muziekfeest!

De musical is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en duurt ca. 1 uur zonder pauze. Na afloop van de voorstelling zijn er een aantal Sprookjesbosbewoners in de foyer aanwezig voor een ontmoet- en begroet sessie. De musical loopt van 17 september 2014 tot en met 1 maart 2015.
 
Lees meer over Sprookjesboom de Musical

Kinderkoren

Kinderkoren gezocht!
Voor 'Sprookjesboom de Musical, een wonderlijk muziekfeest' is de Efteling op zoek naar kinderkoren uit heel Nederland en Vlaanderen, die graag een keer in de voorstelling willen spelen.

Schrijf jouw kinderkoor in!


Voorgaande musicals

In het Efteling Theater zijn veel verschillende prachtige musicals opgevoerd. Van de eigenwijze Annie tot de eigenzinnige Kruimeltje, van de klassieker The Sound of Music tot de nieuwste sprookjesmusical Klaas Vaak..

Bekijk het overzicht 


Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Efteling. Hierin vind je de laatste en leukste nieuwtjes en aanbiedingen van de Efteling. Na inschrijven ontvang je 1 tot 2 keer per maand e-mail van de Efteling.

U moet een geldig e-mailadres invullen.

Deel deze pagina

Terug naar Home

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2014
Privacy Statement Cookieverklaring Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact