De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen - Bekijk details
Theater_Efteling

Theater

In het najaar van 2015 komt er een nieuw sprookje tot leven in het Efteling Theater. Vanaf volgend najaar kun je genieten van het bekende sprookje Pinokkio in een nieuwe betoverende musical!


Verwacht in 2015: Pinokkio de Sprookjesmusical

In het najaar van 2015 kun je genieten van het bekende sprookje Pinokkio in een nieuwe betoverende musical! Deze nieuwe musical voor en door kinderen is exclusief te zien in het Efteling Theater. Honderden kinderen uit Nederland en Vlaanderen krijgen zelfs voor één keer de unieke kans om mee te spelen in deze musical.

Lees meer over Pinokkio de Sprookjesmusical 


Een bezoek aan het Efteling Theater kan gecombineerd worden met een bezoek aan het Efteling Park maar je kunt ook een los bezoek brengen aan de musicals in het theater. Naast de musicals wordt het Efteling Theater ook regelmatig ingezet voor evenementen en grootschalige bedrijfsfeesten.

Het Efteling Theater ligt naast de Hoofdentree van het Efteling Park.

Plattegrond Efteling Theater Efteling Theater Efteling Theater Foyer

Voorgaande musicals

In het Efteling Theater zijn veel verschillende prachtige musicals opgevoerd. Van de eigenwijze Annie tot de eigenzinnige Kruimeltje, van de klassieker The Sound of Music tot de nieuwste Sprookjesboom de Musical.

Bekijk het overzicht 


Vier gratis je verjaardag in de Efteling!

Vier gratis je verjaardag in de Efteling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Efteling en kom gratis je verjaardag in de Efteling vieren! Bovendien ontvang je de laatste en leukste nieuwtjes en aanbiedingen van de Efteling. Na inschrijven ontvang je 1 tot 2 keer per maand e-mail van de Efteling. Bekijk de actievoorwaarden.

U moet een geldig e-mailadres invullen.

Deel deze pagina

Terug naar Home

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2015 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact