De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
Park_Efteling

Park

Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken.

Wandel door het Sprookjesbos waar je lacht om het nieuwste sprookje De nieuwe kleren van de keizer. Of bezoek Droomvlucht en zweef door de wonderschone wereld van elfen, trollen en faunen. Stap - als je durft - in de dubbele houten racer achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Ga tot slot genieten van Aquanura; de grootste watershow van Europa! Een spektakel van water, licht en vuur. Gekleurde fonteinen reiken op prachtige Efteling-melodieën tot boven de Pagode.

Winter Efteling

Van donderdag 6 november 2014 t/m zondag 1 februari 2015 verandert de Efteling in een winter wonderland. Het park wordt versierd met duizenden lichtjes en je kunt genieten van speciale winteracttracties. Bind de schaatsen onder en warm jezelf daarna op bij één van de vuren in het park. Laat je daarbij verwonderen door betoverend entertainment, en geniet van warme chocolademelk of een lekkere kom soep. In de Winter Efteling kun je echt helemaal opgaan in een sprookjesachtige wintersfeer!

Ontdek meer van de Winter EftelingBestel je tickets

Bestel alvast je Efteling kaartjes online (en met korting!) en ontvang ze direct per e-mail. Je hoeft dus niet meer langs de kassa te gaan, maar kunt direct genieten van je dagje Efteling.

Online korting op je tickets!


Bekijk meer van de Efteling!

  

 

                            

Attracties

Stap - als je durft - in de dubbele houten racer- achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Of vlieg door twee loopings in de Python. Ben jij er klaar voor?

Bekijk alle attracties

Shows en entertainment

Je hart zal sneller gaan kloppen van de Wonderlijke ontmoetingen of een betoverende parkshow. Kijk en luister… of zing en dans lekker mee! Bezoek ook de spectaculaire parkshow Raveleijn.

Bekijk alle shows en entertainment

Eten en drinken

Als de benen aangeven dat ze moe zijn en de maag klaagt, volg dan je neus naar één van de vele eetgelegenheden en restaurants
die de Efteling rijk is.

Alle restaurants

Dichterbij dan je denkt

Plan alvast de snelste route naar de Efteling. Vind je het toch wat ver, of wil je nog langer genieten van de Efteling? Blijf dan lekker slapen in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk!

Plan route 

365 dagen open!

Je bent 365 dagen per jaar welkom in de Efteling. Check vooraf de actuele openingstijden en kijk in de agenda of er nog speciale activiteiten zijn!


Bekijk openingstijden


Vier gratis je verjaardag in de Efteling!

Vier gratis je verjaardag in de Efteling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Efteling en kom gratis je verjaardag in de Efteling vieren! Bovendien ontvang je de laatste en leukste nieuwtjes en aanbiedingen van de Efteling. Na inschrijven ontvang je 1 tot 2 keer per maand e-mail van de Efteling. Bekijk de actievoorwaarden.

U moet een geldig e-mailadres invullen.

Deel deze pagina

Terug naar Home

Alles op rijtje tickets

Alles op een rijtje

Bekijk hier de voordelen van alle tickets overzichtelijk op een rijtje!

Bekijk nu

Park Brochure Overnachten

Brochure Overnachten

Een nachtje blijven slapen in Efteling Bosrijk of het Efteling Hotel?

Bekijk brochure

Abonnement

Een Efteling Abonnement is om te zoenen!

Slechts € 15,- p.p. per maand.

 

Koop 'm nu!

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2015 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact