De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
Park_Efteling

Park

Efteling is al meer dan zestig jaar een bijzondere wereld vol wondermooie sprookjes, adembenemende attracties en prachtig natuurschoon, waar je nooit raakt uitgekeken.

Geniet deze zomer extra lang van al je favoriete attracties. Maak een extra ritje in De Vliegende Hollander, trakteer jezelf op een ijsje bij een van de kraampjes en strijd met Joris tegen de Draak. De Efteling is deze zomer namelijk tot 20.00 uur geopend. Tijdens het Negen Pleinen Festijn kun je zelfs tot middernacht een bezoek brengen aan diverse attracties, luisteren naar sprankelende optredens en je laten verwonderen door diverse straatartiesten.Bestel je tickets

Bestel alvast je Efteling kaartjes online (en met korting!) en ontvang ze direct per e-mail. Je hoeft dus niet meer langs de kassa te gaan, maar kunt direct genieten van je dagje Efteling.

Online € 5,- korting per ticket


Bekijk meer van de Efteling!

  

 

                            

Attracties

Stap - als je durft - in de dubbele houten racer- achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Of vlieg door twee loopings in de Python. Ben jij er klaar voor?

Bekijk alle attracties

Shows en entertainment

Je hart zal sneller gaan kloppen van de Wonderlijke ontmoetingen of een betoverende parkshow. Kijk en luister… of zing en dans lekker mee! Bezoek ook de spectaculaire parkshow Raveleijn.

Bekijk alle shows en entertainment

Polles Keuken

Eten en drinken

Als de benen aangeven dat ze moe zijn en de maag klaagt, volg dan je neus naar één van de vele eetgelegenheden en restaurants
die de Efteling rijk is.

Alle restaurants

Dichterbij dan je denkt

Plan alvast de snelste route naar de Efteling. Vind je het toch wat ver, of wil je nog langer genieten van de Efteling? Blijf dan lekker slapen in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk!

Plan route 

365 dagen open!

Je bent 365 dagen per jaar welkom in de Efteling. Check vooraf de actuele openingstijden en kijk in de agenda of er nog speciale activiteiten zijn!


Bekijk openingstijden

Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Efteling. Hierin vind je de laatste en leukste nieuwtjes en aanbiedingen van de Efteling. Na inschrijven ontvang je 1 tot 2 keer per maand e-mail van de Efteling.

U moet een geldig e-mailadres invullen.

Deel deze pagina

Terug naar Home

Alles op rijtje tickets

Alles op een rijtje

Bekijk hier de voordelen van alle tickets overzichtelijk op een rijtje!

Bekijk nu

Park Brochure Overnachten

Brochure Overnachten

Een nachtje blijven slapen in Efteling Bosrijk of het Efteling Hotel?

Bekijk brochure

Abonnement

Een Efteling Abonnement is om te zoenen!

Slechts € 15,- p.p. per maand.

 

Koop 'm nu!

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2014 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact