De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen - Bekijk details
Park_Efteling

Park

Treed binnen in een wereld waar sprookjes tot leven komen. Waar waaghalzen in spectaculaire achtbanen langs draken en geesten vliegen. Bezoek nu een wereld die de hele familie betovert.


Jong en oud, groot of klein, iedereen beleeft in de Efteling de mooiste avonturen. Wandel door het Sprookjesbos waar een oude boom jullie de mooiste verhalen vertelt. Zweef met z’n allen door een bijzonder woud vol trollen en elfjes. Of vaar – als jullie durven – over de woeste zee waar ook de ‘Vliegende Hollander’ rondwaart. Treed binnen in de Efteling. Het betoverende park waar voor iedereen genoeg te beleven valt. Blijf daarom lekker logeren in het Efteling hotel of vakantiepark Efteling Bosrijk en geniet extra lang van deze betoverende wereld. En als de avond valt, neem dan een kijkje bij de watershow Aquanura. Want zo’n mooi beschilderde lucht heb je nog nooit eerder gezien.


Bestel je tickets

Bestel alvast je Efteling kaartjes online (met korting!) en ontvang ze direct per e-mail. Je hoeft dus niet meer langs de kassa te gaan, maar kunt direct genieten van je dagje Efteling.

Online €2,- korting op je tickets!


Bekijk meer van de Efteling!

  

 

                            

Attracties

Stap - als je durft - in de dubbele houten racer- achtbaan Joris en de Draak en schreeuw de longen uit je lijf. Of vlieg door twee loopings in de Python. Ben jij er klaar voor?

Bekijk alle attracties

Shows en entertainment

Je hart zal sneller gaan kloppen van de muzikanten of een ontmoeting met Pardoes. Kijk en luister… of zing en dans lekker mee! Bezoek ook de spectaculaire parkshow Raveleijn.

Bekijk alle shows en entertainment

Eten en drinken

Als de benen aangeven dat ze moe zijn en de maag klaagt, volg dan je neus naar één van de vele eetgelegenheden en restaurants
die de Efteling rijk is.

Alle restaurants

Dichterbij dan je denkt

Plan alvast de snelste route naar de Efteling. Vind je het toch wat ver, of wil je nog langer genieten van de Efteling? Blijf dan lekker slapen in het Efteling Hotel of Efteling Bosrijk!

Plan route 

365 dagen open!

Je bent 365 dagen per jaar welkom in de Efteling. Check vooraf de actuele openingstijden en kijk of er nog speciale activiteiten zijn!


Bekijk openingstijden


Vier gratis je verjaardag in de Efteling!

Vier gratis je verjaardag in de Efteling!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Efteling en kom gratis je verjaardag in de Efteling vieren! Bovendien ontvang je de laatste en leukste nieuwtjes en aanbiedingen van de Efteling. Na inschrijven ontvang je 1 tot 2 keer per maand e-mail van de Efteling. Bekijk de actievoorwaarden.

U moet een geldig e-mailadres invullen.

Deel deze pagina

Terug naar Home

Alles op rijtje tickets

Alles op een rijtje

Bekijk hier de voordelen van alle tickets overzichtelijk op een rijtje!

Bekijk nu

Park Brochure Overnachten

Brochure Overnachten

Een nachtje blijven slapen in Efteling Bosrijk of het Efteling Hotel?

Bekijk brochure

Abonnement

Efteling Abonnement

Al voordeliger bij 6 bezoeken per jaar. Slechts € 15,- per maand!

Koop 'm nu!

Ga direct naar

Kids

Contact & route

E-brochure

© Efteling 2015 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact

Jij wil toch ook niets missen van de Efteling?

Laat je e-mailadres achter en:

Gelukt! Vanaf nu mis jij niks meer van de Efteling!