De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen - Bekijk details
Parkbeeld_Langnek

Scholen

Welkom op dé pagina voor scholen. Met informatie over schoolreizen en sprookjesles voor de leraar en sprookjesachtige spreekbeurtpakketten voor de leerling.


Schoolreizen

SchoolreisjeIn de Efteling is zoveel te zien en te beleven! Laat de leerlingen hun heldenmoed testen in de houten racer-achtbaan Joris en de Draak. De allerkleinsten ontmoeten en begroeten – misschien wel voor het eerst – Sprookjesboom en Langnek. De Efteling biedt voor ieder wat wils voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarom dit schooljaar, zéker naar de Efteling!

Info Basis onderwijs Info Voortgezet onderwijs


Voor de leerling

Zoek je nog een onderwerp voor je spreekbeurt? Dan ben je hier aan het goede adres. Houd je spreekbeurt over een attractie of over het ontstaan van sprookjes. Wij helpen je op weg met spreekbeurtpakketten die je gratis kunt downloaden!

Bekijk de spreekbeurtpakketten


Voor de leraar/lerares

De Efteling biedt lesprogramma's aan rondom sprookjes. Leuk om te gebruiken voor, tijdens en na het schoolreisje. Of gewoon ter afwisseling natuurlijk! De programma's zijn geschikt voor de onder- en bovenbouw van de basisschool.

Bekijk de educatieve programma's

Deel deze pagina

Terug naar Park
Over de Efteling Sprookjes

Wat is jouw lievelings sprookje?

Lees hier alle sprookjes uit de Efteling!

Lees meer

Park Plattegrond

Plattegrond

De hele Efteling op één kaart!

Bekijk Plattegrond

Park Schoolreis Educatief

Educatieve schoolreis

Voor, na en tijdens de schoolreis een lesprogramma?

Meer informatie

Ga direct naar

Kids

Contact & route

E-brochure

© Efteling 2015 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact