De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details

Zoek en boek

 
 

Efteling Bosrijk

 

Kom sprookjesachtig overnachten in Efteling Bosrijk

Al vanaf € 33,- per persoon per dag inclusief toegang tot het Efteling Park

 

Vlak naast Efteling Park, in een prachtig bos, ligt vakantiepark Efteling Bosrijk. Hét vakantiepark met sfeervolle huysen (bungalows en vakantiehuisjes) en appartementen.

 

Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt toegang tot Efteling Park op alle dagen van het verblijf! Boek minimaal 4 maanden voor aankomst, en ontvang ook nog eens 15% vroegboek korting!

 

Als de maan aan de hemel klimt strooit Klaas Vaak op zijn uil slaapzand over elk huys en appartement. Zo komt het dat bewoners de mooiste dromen hebben. En ‘s ochtends houdt die droom niet op, want dan loop je zo de Efteling in.

 

Niet gek dus, dat mensen van heinde en verre komen voor een sprookjesachtige overnachting in Efteling Bosrijk. Nieuwsgierig? Bekijk hier de type woningen die het vakantiepark rijk is en boek een sprookjesachtige overnachting! 

 

Neem alvast een kijkje...

rond het Poorthuys,
entree Efteling Bosrijk
in het Eethuys op het dorpsplein
rond een Boshuys rond een Boshuys aan het water in de woonkamer van een Boshuys

 

Kies je voordeel!

We hebben regelmatig interessante aanbiedingen online staan voor Efteling Bosrijk en het Efteling Hotel. Hou dus de aanbiedingen in de gaten!

 

Aanbiedingen 

Efteling