De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen - Bekijk details
langnek_radio_header

Efteling Kids Radio, hoor je overal!

Efteling Kids Radio is het grootste landelijke kinderradiostation van Nederland. Op Efteling Kids Radio hoor je sprookjes, de leukste kinderliedjes en de grootste hits!


                   


Luister nu live!

Luister mee naar Efteling Kids Radio via

De radioplayer    MP3 player    Efteling Kids Radio App                                                    


Wat is Efteling Kids Radio?

Efteling Kids Radio is het enige landelijke radiostation dat zich speciaal op kinderen richt. De muziek op Efteling Kids Radio is een mix van Efteling-muziek, hits, sprookjes en actuele items die betrekking hebben op de sprookjesachtige wereld van de Efteling. Efteling Kids Radio is te beluisteren via de kabel, DAB+, op internet of door middel van de gratis app. Volg Efteling Kids Radio ook via Facebook, Twitter en Spotify!


Efteling Kids Radio op Spotifylogo-spotify

Efteling Kids Radio is vanaf nu ook te vinden op Spotify. Op ons profiel vind je speciale afspeellijsten, zoals de favorieten van Efteling Kids Radio met dé hits van nu, tips van de Efteling Kids Radio DJ's en liedjes die passen bij de themaweek. Daarnaast zijn er afspeellijsten met liedjes uit de programma's 'Musical Momenten' en 'Met Sprookjesboom aan tafel'. Zo kan je dus altijd genieten van de muziek van Efteling Kids Radio!


Baron 1898-week op Efteling Kids Radio!

De gloednieuwe dive coaster Baron 1898 is vanaf deze week open en dat vieren we op Efteling Kids Radio! Help mijnbaron Gustave Hooghmoed en zorg dat je de Witte Wieven te snel af bent in deze bloedstollende rit, waarbij je een vrije val maakt van maar liefst 37,5 meter. Durf jij de duik aan? Omdat we zo trots zijn op deze nieuwe achtbaan maak je deze week kans op een 'I Love Efteling'-pakket. Luister elke schooldag tussen 16:00 en 18:00 naar de Wonderlijke Middag Show en doe mee met de prijsvraag. Weet je het antwoord? Vul het prijsvraagformulier in en maak kans!

 

Op woensdag kan je luisteren naar de Radioshow van Rachel. Je hoort haar favoriete muziek en je kan meedoen aan een prijsvraag. De Radioshow van Rachel is op woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00. Dit programma wordt zaterdag en zondag van 15:00 tot 16:00 herhaald.

 

Luister in het weekend naar de Wakker Worden Weekendshow, op zaterdag van 8:00 tot 9:00. Begin je weekend goed met de nieuwste liedjes op Efteling Kids Radio! Dit programma wordt zondag van 8:00 tot 9:00 herhaald.

 


Nu op de radio

nu_op_de_radio_efteling

Wat hoor je nu op Efteling Kids Radio?

Meer informatie

DJ's

DJ_efteling

Alles over DJ's van Efteling Kids Radio.

Meer informatie

Prijsvraag

prijsvraag_efteling

Wat is de prijsvraag van deze week?

Meer informatie

Vragen en Verzoekjes

vragen_verzoekjes_efteling

Heb je vragen of verzoekjes voor Efteling Kids Radio?

Meer informatie


Efteling Kids Radio op de Kabel!

Vind hier jouw frequentie van Efteling Kids Radio:


Deel deze pagina

Terug naar Kids

Laat je horen

Jij op de radio

Jouw stem altijd al een keer op de radio willen horen? Dit is je kans!

Laat je horen!

Efteling Radio Twitter

Volg ons

Op de hoogte blijven van alle nieuws rondom Efteling Radio?

Volg op Twitter

Efteling Radio Facebook

Like ons

Vind jij Efteling Kids Radio op Facebook al leuk?

Facebook

Ga direct naar

Kids

Contact & route

© Efteling 2015 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact