De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
Park_Efteling

Spreekbeurt

Een spreekbeurt over de Vliegende Hollander, het ontstaan van Sprookjes of misschien Hans Christian Andersen? Download een van onze spreekbeurtpakketten!


Spreekbeurtpakketten

De Vliegende Hollander

Een sprookjesachtige

spreekbeurt

Hans Christian Andersen

efteling de vliegende hollander Hans_Christian_Andersen

 

Wil je alles weten over deze attractie of wil je je klas hier alles over vertellen? Download dan snel het spreekbeurtpakket en kom alles te weten over de sage, de bouw van de attractie, het leven in de Gouden Eeuw, leuke weetjes, de bekendste scheepvaartgezegden, een heuse De Vliegende Hollander quiz, achtergrondfoto's en tips om een goede spreekbeurt te houden. Wacht niet langer!

 

Een echt sprookjesachtige spreekbeurt houd je over de Wereld vol Wonderen! Verras je leraar of lerares en de leerlingen in de klas met allerlei leuke weetjes en feiten over de Efteling. Je vindt hier informatie over o.a. Anton Pieck, de geschiedenis van jaar tot jaar, wetenswaardigheden en allerlei informatie over de attracties.

 

Al meer dan een halve eeuw,
waakt de Efteling over het cultureel erfgoed sprookjes. In het Sprookjesbos kunnen bezoekers sinds jaar en dag kennis maken met het werk van een van de bekendste sprookjesschrijver ter wereld, zoals De rode schoentjes en De Chinese nachtegaal. Open het pakket en vind uit waarom hij zo'n bijzondere man was die zulke prachtige sprookjes kon schrijven...

Download

Download

Download


De Magische Klok

Vind jij het leuker om zelf een spreekbeurt in elkaar te zetten? Neem een duik in het Efteling archief met De Magische Klok. In deze YouTube-serie kom je meer te weten over de geschiedenis en het ontstaan van de Efteling. Elke maand komt er een nieuwe video online, met telkens een ander stukje uit het archief. Zo leer je elke keer weer iets meer over de Efteling.

 

YouTube-kanaal


Terug naar Scholen

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2014 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact