De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
Park_Efteling

Spreekbeurt

Een spreekbeurt over de Vliegende Hollander, het ontstaan van Sprookjes of misschien Hans Christian Andersen? Download een van onze spreekbeurtpakketten!


De Vliegende Hollanderefteling de vliegende hollander

Wil je alles weten over deze attractie of wil je je klasgenoten en leraar of lerares hierover alles vertellen? Download dan snel het spreekbeurtpakket en kom alles te weten over de sage, de bouw van de attractie, het leven in de Gouden Eeuw, leuke weetjes, dé bekendste scheepvaartgezegden, een heuse De Vliegende Hollander quiz, achtergrondfoto´s en tips om een goede spreekbeurt te houden. Wacht niet langer!

Download hier het spreekbeurtpakket


Een sprookjesachtige spreekbeurt

Een echt sprookjefteling kabouteresachtige spreekbeurt houd je over de Wereld vol Wonderen! Verras je leraar of lerares en de leerlingen in de klas met allerlei leuke weetjes en feiten over de Efteling. Je vindt hier informatie over o.a. Anton Pieck, de geschiedenis van jaar tot jaar, wetenswaardigheden en allerlei informatie over de attracties.

Download hier het spreekbeurtpakket

 Hans Christian Andersen

Hans_Christian_AndersenAl meer dan een halve eeuw, waakt de Efteling over het cultureel erfgoed sprookjes. In 2005 vierde de Efteling de 200ste verjaardag van een van de bekendste sprookjesschrijvers ter wereld. Namelijk die van Hans Christian Andersen. Het werd in de Efteling met veel activiteiten gevierd. In het Sprookjesbos kunnen bezoekers sinds jaar en dag kennis maken met zijn werk: De rode schoentjes, De kleine Zeemeermin, De Chinese nachtegaal en Het meisje met de zwavelstokjes. Wil je een spreekbeurt over Hans Christian Andersen houden, open dan het pakket en vind uit waarom hij zo'n bijzondere man was die zulke prachtige sprookjes kon schrijven...

Download hier het spreekbeurtpakket


Terug naar Scholen

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2014
Privacy Statement Cookieverklaring Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact