De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
werken_bij_de_efteling_gastvrouw_merchandise

Werken bij de Efteling

Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot een Wereld vol Verwondering. Een professionele organisatie die zich kan meten met de internationale top op het gebied van dag- en verblijfsrecreatie.

De Efteling betovert haar gasten steeds weer met nieuwe sprookjes, attracties en culinaire verrassingen. De Wereld van de Efteling bestaat uit het Efteling Park, Efteling Hotel, Efteling Bosrijk, Efteling Theater, Efteling Golfpark en Efteling Zakelijk.

De Efteling is meer dan alleen attracties en sprookjes. Het is ook een team van ruim 2200 trotse medewerkers dat zich iedere dag van het jaar inzet om gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Het zijn de medewerkers die deze gasten betoveren!

Bekijk onze complete vacaturebank en solliciteer direct online: Vacaturebank

Of lees meer over het werken bij een Betoverende organisatie.

Aan de mooiste sprookjes werk je zelf!


Registreren en inloggen

Wil je graag bij de Efteling werken, maar zie je nu geen passende vacature? Schrijf je dan in en stel je zoekprofiel in, zodat je de nieuwste vacatures per e-mail krijgt. Je kunt je zoekprofiel altijd weer aanpassen door in te loggen. De Efteling neemt geen open sollicitaties in behandeling.

Deel deze pagina

Terug naar Over de Efteling

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2014 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact