De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzigen - Bekijk details
langnek_radio_header

Efteling Kids Radio, hoor je overal!

Efteling Kids Radio is het grootste landelijke kinderradiostation van Nederland. Op Efteling Kids Radio hoor je sprookjes, de leukste kinderliedjes en de grootste hits!


                   


Luister nu live!

Luister mee naar Efteling Kids Radio via

De radioplayer    MP3 player    Efteling Kids Radio App                                                    


Wat is Efteling Kids Radio?

Efteling Kids Radio is het enige landelijke radiostation dat zich speciaal op kinderen richt. De muziek op Efteling Kids Radio is een mix van Efteling-muziek, hits, sprookjes en actuele items die betrekking hebben op de sprookjesachtige wereld van de Efteling. Efteling Kids Radio is te beluisteren via de kabel, DAB+, op internet of door middel van de gratis app. Volg Efteling Kids Radio ook via Facebook, Twitter en Spotify!


Proef thuis de sfeer van het Negen Pleinen Festijn!

Voor het eerst kan je nu ook thuis meegenieten van het Negen Pleinen Festijn. In juli en augustus doet Efteling Kids Radio elke zaterdag live verslag vanuit een speciale studio op de Brink. Tussen 16:00 en 23:00 geven DJ Lieke, DJ Mark en DJ Marjolein je het gevoel alsof de zomeravond bij jou thuis plaatsvindt. Reporters doen lopen rond op de verschillende pleinen en je maakt elke zaterdag kans op een mooie Efteling prijs!


Villa Voltaweek op Efteling Kids Radio!

Efteling Kids Radio zet de boel ondersteboven! De hele week staat in het teken van Villa Volta. In dit vervloekte huis hoor je het verhaal van Hugo van den Loonsche Duynen. Eenmaal binnen weet je niet meer wat boven of onder is. Je maakt deze week kans op een vertelpakket van de Efteling. Luister elke schooldag tussen 16:00 en 18:00 naar de Wonderlijke Middag Show en doe mee met de prijsvraag. Weet je het antwoord? Vul het prijsvraagformulier in en maak kans!

 

Op woensdag kan je luisteren naar de Radioshow van Ralf en Rachel. Samen presenteren zij de leukste fragmenten van de afgelopen zomeravond vanaf de Brink. De radioshow van Ralf en Rachel is te horen op woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00. Dit programma wordt zaterdag en zondag van 15:00 tot 16:00 herhaald.

 

Luister in het weekend naar de Wakker Worden!, op zaterdag van 8:00 tot 9:00. Begin je weekend goed met de nieuwste liedjes op Efteling Kids Radio! Dit programma wordt zondag van 8:00 tot 9:00 herhaald.

 


Nu op de radio

nu_op_de_radio_efteling

Wat hoor je nu op Efteling Kids Radio?

Meer informatie

DJ's

DJ_efteling

Alles over DJ's van Efteling Kids Radio.

Meer informatie

Prijsvraag

prijsvraag_efteling

Wat is de prijsvraag van deze week?

Meer informatie

Vragen en Verzoekjes

vragen_verzoekjes_efteling

Heb je vragen of verzoekjes voor Efteling Kids Radio?

Meer informatie


Efteling Kids Radio op de Kabel!

Vind hier jouw frequentie van Efteling Kids Radio:


Deel deze pagina

Terug naar Kids

Laat je horen

Jij op de radio

Jouw stem altijd al een keer op de radio willen horen? Dit is je kans!

Laat je horen!

Efteling Radio Twitter

Volg ons

Op de hoogte blijven van alle nieuws rondom Efteling Radio?

Volg op Twitter

Efteling Radio Facebook

Like ons

Vind jij Efteling Kids Radio op Facebook al leuk?

Facebook

Ga direct naar

Kids

Contact & route

E-brochure

© Efteling 2015 | Alle genoemde prijzen zijn incl. btw
Privacy Statement Algemene voorwaarden Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact