De Efteling gebruikt cookies om het surfgedrag op de website te analyseren en zodoende verbeteringen aan te brengen op gebruiksvriendelijkheid. Indien u hiermee akkoord bent hoeft u uw voorkeuren niet te wijzingen - Bekijk details
langnek_radio_header

Efteling Radio

Efteling Radio is het grootste landelijke kinderradiostation van Nederland! Op Efteling Radio hoor je sprookjes, interviews, de mooiste kinderliedjes en de grootste hits. Efteling Radio is echte kinderradio en landelijk te beluisteren via de kabel, maar natuurlijk ook via internet of door middel van de gratis Efteling Radio app. “Efteling Radio, laat je verwonderen!”


Nieuw bij Efteling Radio: de YouTube-serie Vraag 't de Efteling

Heb jij altijd al willen weten hoe hard de Python gaat? Hoeveel papier Holle Bolle Gijs eet? Of hoe lang Doornroosje nog moet slapen? Kijk dan iedere laatste vrijdag van de maand naar 'Vraag 't de Efteling' op het Efteling YouTube kanaal.

In deze nieuwe YouTube-serie gaat Nana samen met jou op zoek naar het antwoord op een vraag over de Efteling. Met een magische sleutelbos opent ze deuren in de Efteling die voor anderen gesloten blijven...

Tijdens de zoektocht naar het antwoord helpen de Sprookjesbosbewoners, nana_radiomedewerkers van de Efteling en andere bekende gezichten Nana graag. Komt ze er even niet uit? Dan schiet Efteling Radio te hulp. Efteling Radio weet Nana altijd te vinden door de speciale rugzak die ze draagt.

Ben jij benieuwd wat de volgende vraag is in Vraag 't de Efteling? Luister dan elke laatste donderdag van de maand naar de Wonderlijke Middag Show van 16:00 uur tot 18:00 uur. Daar verklapt Nana alvast wat over de volgende vraag.

Stel je vraag!
Wil jij ook samen met Nana op zoek naar het antwoord op jouw vraag over de Efteling? Vul dan het contactformulier in en wie weet zien wij jou binnenkort op YouTube met jouw vraag over de Efteling.


Het is Zomerse Muziekweek op Efteling Radio!

Het Negen Pleinen Festijn is in volle gang! Iedere zaterdagavond is de Efteling tot middernacht geopend en treden er allerlei artiesten op. Daarom is het nu Zomerse Muziekweek bij Efteling Radio. Deze week maak je dan ook kans op een zomers muziekpakket. Wil je weten wat je hiervoor moet doen? Luister elke schooldag naar de Wonderlijke Middag Show, van 16:00 tot en met 18:00 en doe mee met de prijsvraag. Weet jij het antwoord? Vul het prijsvraagformulier in en maak kans!

Aankomende woensdag kan je weer luisteren naar Raveleijn Radio. In dit uur hoor je de muziek van Raveleijn en elke week hoor je delen uit het luisterboek. Volg het hele verhaal in juli en augustus, elke woensdag, van 15:00 tot 16:00.

Luister in het weekend naar de Wakker Worden Weekendshow, op zaterdag van 8:00 tot 9:00. Begin je weekend goed met de nieuwste liedjes op Efteling Radio! Dit programma wordt zondag van 8:00 tot 9:00 herhaald.


Nu op de radio
nu_op_de_radio_efteling

Welk programma is er nu
bezig op Efteling Radio?


Meer informatie

DJ's

DJ_efteling

Alles over DJ's van Efteling Radio:
DJ Ralf, DJ Rachel en DJ Fee.


Meer informatie

 


Prijsvraag

prijsvraag_efteling

Wat is de prijsvraag van
deze week?


Meer informatie

Vragen en Verzoekjes
vragen_verzoekjes_efteling

Heb je vragen of verzoekjes
voor Efteling Radio?


Meer informatie


Efteling Radio op de Kabel!

Vind hier jouw frequentie van Efteling Radio:


Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Korting, tips en nieuwtjes in je mailbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Efteling. Hierin vind je de laatste en leukste nieuwtjes en aanbiedingen van de Efteling. Na inschrijven ontvang je 1 tot 2 keer per maand e-mail van de Efteling.

U moet een geldig e-mailadres invullen.

Deel deze pagina

Terug naar Kids

Laat je horen

Jij op de radio

Jouw stem altijd al een keer op de radio willen horen? Dit is je kans!

Laat je horen!

Efteling Radio Twitter

Volg ons

Op de hoogte blijven van alle nieuws rondom Efteling Radio?

Volg op Twitter

Efteling Radio Facebook

Like ons

Vind jij Efteling Radio op Facebook al leuk?

Facebook

Ga direct naar

Kids

Contact & route

Gratis brochures

© Efteling 2014
Privacy Statement Cookieverklaring Over de Efteling Veelgestelde vragen Vacatures Contact